Kvällsbloggat

Ridläger med Monarch 2006.

Wawawawaaaa. Hej.
Idag var det Earth Hour, som jag hoppas att många var med på! Dock blev det lite halvhjärtat för min del eftersom teven stod på, men lamporna var i alla fall släckta och ersatta med ljus och jag tycker faktiskt att åtminstone det var bra.
Tittade ut genom fönstret och personligen tycker jag att det inte var speciellt stor skillnad… kanske att nån mer släckte eller så var de helt enkelt inte hemma. Det var lite dåligt reklamerat för det i år, inte som tidigare t.ex. förra året. Då var det ju på tevereklam och så oxå åtminstone.
Imorgon är det utsläpp av pållarna i stallet, undrar om de blir lite förvirrade eftersom det ju blir sommartid. Själv tycker jag att det känns liiite jobbigt eftersom jag imorse gick upp kvart i sju för jag trodde Kurtii behövde gå ut då. När jag klätt på mig låg han i mammas säng och sussade sött igen. Hur som helst gick jag ut med honom ändå. Så den här helgen blev det visst ingen sovmorgon… överhuvudtaget alltså…..
Har varit mycket ute idag, det var fint väder åtminstone på morgon/förmiddag men senare blev det lite för molnigt för min smak.
Så jaa, har väl inte så mycket mer att skriva, börjar bli lite sömnig faktiskt. Ska bli mysigt att lägga sig bredvid Missen och gosa lite och sååååååva.
Ciao!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s