Onsdag: Uteritt

Planering: Rida ut med en kompis (om det är fint väder). Ta en ganska lugn tur med trav och galopp. Ställ inte speciellt höga krav på varken form eller fart. Är det inte bra väder så ta ett lugnt pass i ridhuset.

Utvärdering: Red ut med Nadia som red på Pärla. Ställde inga krav på någonting alls typ, jobbade henne bara lite grand i slutet för att hon inte skulle bli jobbig imorgon eller nästa gång jag rider ut för att jobba.

Blev väl inte så jättelugnt, galopperade mycket för det var så HÄRLIGT! Är ju min första riktiga uteritt med galopp oxå på hundra år sedan känns det som. Det var jättekul!

Red fram till ”skogen” alltså en bit, skuttade över en liten pinne och det var oxå ruuuligt. Sen travade/galopperade vi mest på hemvägen, tog hela grusvägen från Sandbro i galopp så hästarna var svettiga när vi kom hem. Bra för Ronja ändå som måste bränna lite fett! Haha.

Sen imorgon är det dressyrträning (typ) för Fifi och på fredag hade jag tänkt markarbete men funderar på att lägga det på lördagen så hon får vila då istället. Eller så kör vi på den här veckan som värsta träningsveckan! Får se.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s