Vad hände i stallet idag?


Åkte till stallet idag och fixade till Ronjas punkfrisyr, haha, hon hade flätor kvar i manen för jag hoppades på att den skulle ligga kvar på bara en sida eftersom det regnat osv, haha bra förklaring, men anyways så funkade det rätt bra. Trimmade lite oxå uppe vid nacken.

Red ett dressyrpass i spöregnet, woho för ridhus! Vi körde framåt från första början och hon blev nästan överpigg, haha hejdå samlad galopp? Fast jag fick till det på slutet och då var det häääärlig ponny! Hon var jättefin och blev nästan som gummi vissa stunder, och som ni säkert förstår förde det med sig både för- och nackdelar. Haha.

Bestämde även med Fifi att jag skulle rida min lektion, men det blir inte som planeringen på söndag för det funkade inte, men på torsdag! Så där blev det en liten ändring. Men vi får se, ska fundera ut vad vi ska träna på…

Har tänkt lite det här med att hon svänger ”på en gång” eller hur man ska förklara det, att hon inte riktigt bär upp sig i svängen utan istället lutar åt sidan och kliver nästan över med benen. Hon genar jämt, irriterande. Man får sitta och ta halvhalter så man blir genomtrött! Typ.

Lite mer fundering på den fronten alltså! 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s