Galvaniska element och kemiska bindningar

 

Jag är återigen hemma efter ett litet äventyr i stallet, denna dag bestämde jag mig för att det var hög tid att prova rida barbacka. Och det gick som det gick! Kul var det hursomhelst, att skumpa runt som en idiot och försöka rida fint och mjukt. Jag kan helt ärligt säga att det inte var vårt bästa ridpass tillsammans.

Jag är ändå nöjd med mig själv som lyckades studsa någorlunda i takt, det är ju ändå en bedrift i sig att ta beslutet att det ska bli päls i (ursäkta uttrycket) röven, mysigt kan jag inte riktigt säga att det var, för då skulle jag ljuga. Snarare att han har en ganska brutal manke. Men, jag är förstås en ihärdig barbacka-ryttare och jag ska rida barbacka lika mycket för det! Nästan i alla fall.

Utöver stallet har jag även hunnit med att snurra in min hjärna i kemi lite grand. Jag har ju inte 100% koll på den direkt, och jag känner att när vi har prov och jag har två dagar kvar att plugga på kan man ju lika gärna försöka. VG vill jag ju helst behålla. Nu gäller det nog bara min inställning lite, jag får ta och tänka om, jag är inte korkad utan skitsmart faktiskt.

Förresten skrev jag engelskaprovet idag, och det gick bra. Apropå galvaniska element och kemiska bindningar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s