Dumstrut och stövel

Shit vad glad vovven blev när vi hämtade honom! Tror jag aldrig sett honom så taggad och upphetsad som han blev när han fick se oss… hihi 🙂

Det kommer bli mycket jobb nu med att få honom frisk, 8 veckor (ca 2 månader) ska han ha bandaget på och tratt på halsen om han slickar och så. I nuläget har han även ett plåster på magen som är smärtlindrande så det är extra viktigt att han inte slickar. Promenader 6-8 gånger per dag, 5 minuter i taget och jättelångsamt.

Bära honom uppför trappor, ingen hopp uppför möbler, inget lek och bus för isåfall får vi bura in honom.. tabletter 2 gånger om dagen i 14 dagar och han måste äta i samband.

Hela bakbenet är rakat och han är helt groggy och seg och trött, dock har vi fått se på lite svansviftning och han har varit allmänt glad. Stackarn måste vara helt slut. Han har ju fortfarande grejs i blodet som hjälper till att göra honom helt slut, menmen. Så himla skönt att ha honom hemma!

Annonser

4 thoughts on “Dumstrut och stövel

  1. Vad skönt att sin hund är hemma! Tänkte bara påpeka att din blogg ser konstig ut när man läser med telefonen. Blir bara en smal remsa på vänstersidan av allt. Annars jättefin blogg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s