Trattkantarellen

Efter önskemål tänkte jag rapportera lite hur det går för vår söta lilla trattkantarell! Han har nu haft bandaget och tratten i över en vecka, sju to go alltså. Han hatar att inte få hoppa upp och ner som han vill, springa och rejsa och så vidare, men han har blivit bättre till exempel genom att inte hoppa upp och ner i sängarna på natten, utan han piper så får man isåfall lyfta upp honom.

Medicinen går ner med god blötmat eller något godis, så han inte märker den så mycket.

Jag försöker leka med honom och så fast lugnt, bus-morra och leka långsamt med leksaker tycker han är jätteroligt, precis som att efter promenader är han supertaggad och gör gärna sina trix för några godisbitar. Håller på att lära honom ”snurra” just nu! Har även gjort en version av ”give me five”, ”goddag” kallar jag den haha. Exakt samma sak för honom egentligen, bara att man håller i tassen och skakar den upp och ner samtidigt som man säger goddag. Komplicerat värre! Eller inte 😉

Överlag är han fortfarande en väldigt glad hund, men man ser på honom på hans mini-promenader att han vill gå längre och att han tröttnat på samma gamla spår där. Ska föreslå för mormor och morfar om inte vi ska åka ut till landet i helgen och promenera i koppel med honom, jag kan passa på att fota lite då oxå kanske hade jag tänkt. Det får vi se!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s