Im in love – with myself

Tänkte bara skriva lite halvt seriöst ett inlägg här och nu angående att jag själv faktiskt egentligen är rätt sjuk. Jag har ju en stark fasad som alltid är uppe, och ler alltid mot det seriösa som jag kanske skulle kunna vara mer ”allvarlig” och tas mer på riktigt eller hur man ska se på saken. Jag är svag innerst inne, och det är ingen utom närmsta familjen som kommer in där, att se tårarna som får rinna..

Jag har nyligen gett upp vissa vänner som jag tänker på nästan dagligen, även fast dessa kanske inte fanns för mig dagligen känns det verkligen innerst inne i hjärtat, alla fina minnen, men samtidigt alla dåliga sidor med och jag försöker att prioritera även dem. Min nya klass är fantastisk och jag försöker att satsa mer på skolan efter min första F-varning- eller tja, den mest seriösa hittills i mitt liv iomed att den var skriftlig och inte så förvarnad som jag önskat – och att få min utbildning att gå mer i första hand.

20130219-151615.jpg

Det som gör att jag inte ger upp är speciellt mitt stora intresse för djuren och hästarna speciellt då, Kexet är ljuspunkten i min vardag och jag älskar honom över allt annat och prioriterar att han har det bra, samt såklart bäbis Kurt som tyvärr har kommit i andra hand efter ponni senaste tiden ♥ Även mamma och pappa och mormor och morfar och även Oskar är viktiga för mig och så länge jag har dem är mitt liv nödvändigt och värt allt.

Hatar verkligen morgnarna, och försöker att bara komma upp och värma upp kroppen lixom, det har funkat bra hittills men tyvärr har förkylning och så gjort det lite jobbigt. Hoppas på förbättring efter cellgifter i mars, men innan det väntar t ex nu på fredag prover på morgonen och hudspecialist på förmiddagen, sedan åker jag iväg till praktiken med ridning och sedan hem, och iväg till stallet sedan… Busy busy you know. Ska avrunda här så hörs vi imorgon eller så, be strong! IMG_8590

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s