Om mig

Jag som äger den här bloggen heter Alva och är född år 1996. Jag har ett stort intresse: hästar! Det är dock inte allt jag intresserar mig av, utan jag gillar även att fota, design, kläder, blogga, och massvis med annat. Det är nästan så att man har svårt att bestämma sig haha!

Jag har just nu en ridponny som heter Expert på lån, och vi kämpar på med träning, tävling och vardagen som hästägare. Jag bloggar om hästar och ridpass, skötsel, åsikter, shopping, planeringar, och mitt liv i stort.

År 2007 fick jag diagnosen SLE, som är en systemisk sjukdom som kan drabba alla organ i kroppen, samt huden. Vi märkte det genom att jag fick ont i en handled och fick utslag i ansiktet, så kallat ”vargbett” eller ”fjärilsutslag” som det kan kallas. Den här sjukdomen har fört med sig mycket negativt och mycket smärta, men också mycket positivt. Jag skriver även om den när det känns jobbigt och svårt, eller liknande.

Mitt liv är fullt av roliga händelser och saker, men även sorgliga, jobbiga och svåra. Jag delar med mig av mycket här eftersom jag har ett stort skrivintresse och fotointresse, och då kan det vara kul att få lite feedback.

Jag har ridit i ungefär 7-8 år nu, och försöker att utveckla mig själv hela tiden. Mestadels är jag dressyrintresserad, men hoppning är också roligt bara jag känner mig trygg (=lite lägre höjder) och hästen känner sig någorlunda säker. Älskar utrustning också, haha, är nog något av en shopaholic även fast jag är långt ifrån rik!

Ja, detta var väl lite om mig.. nu föreslår jag att du läser bloggen! 🙂

Annonser

5 thoughts on “Om mig

 1. Hej!
  Hittade din sida när jag sökte på sle.
  Jag är en tjej på 38 år som har haft sle sen innan 20 års åldern.
  Jag har 2 barn som är födda 1995 och 1996
  Jag tycker också att det är kul att rida.
  Håller tummarna på att du får en bra vår och många härliga ridturer
  Ha det bra!
  Mvh Ann-Marie

  • Om du är intresserad av att läsa hur det går för mig med sjukdomen och så är det bara att klicka i kategorin Sjukhus & Sjukdom! 🙂 Hästar är verkligen ett bra ”botemedel”. Tack! Kramar Alva

 2. Hej Alva!

  Fann din blogg, någonstans då jag nu var ute och kikade runt lite på Facebook. Jag har nu lästa en ganska bra stund och kommer självklart att gå tillbaka och läsa mer, från dåtid till nutid. Du skriver helt fantastiskt bra och vilka fina kort, det är så roligt med kort.
  Skulle vilja skriva massor, vet inte vart jag ska börja eller hur jag ska sluta. Gör ont i hela mig då jag läser om hur du mår och vad du får gå igenom och du är så ung.
  Jag har också SLE sedan en tid tillbaka och jag bloggar precis som du. Vill du kika in så är min adress: lindabloggar.se
  Jag kikar in snart igen och läser vidare!
  Ta väl hand om dig!
  Sänder en massa kämparenergi!
  Varma Hälsningar Linda

 3. Hej. Jag är 17 och har haft SLE sedan jag var 13. Skulle vara kul att dela tankar med någon i samma ålder och med samma sjukdom. Det kan vara ensamt att vara sjuk och ung. Hör gärna av dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s